Ο Πύρρος Δήμας πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών

Posted: 13 Οκτωβρίου 2008 in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Πύρρος Δήμας είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών μετά την ολοκλήρωση των εκλογών, που έγιναν το Σάββατο (11/10) σε αίθουσα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Ο τρείς φορές «χρυσός» Ολυμπιονίκης καλείται πλέον, από άλλο μετερίζι, να υπηρετήσει το άθλημα και να το οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών. «Θέλουμε και μπορούμε, όλοι οι άνθρωποι της άρσης βαρών, να αλλάξουμε σελίδα και με επιμονή και υπομονή να επαναφέρουμε το άθλημά μας, μέσα από τα σχολεία, τη Περιφέρεια, τα Σωματεία και τους Προπονητές, πάλι στις καρδιές των ελλήνων. Με οδηγό το παρελθόν βάζουμε στόχους για το μέλλον. Εγώ προσωπικά πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τη διοίκηση της άρσης βαρών προκειμένου να…επιστρέψω, με την εμπειρία μου, ένα μέρος από αυτά που μου πρόσφερε τόσα χρόνια η άρση βαρών», είπε ο νέος πρόεδρος της ΕΟΑΒ.

Στις εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης παρέστη και ο Γενικός Γραμματέας της I.W.F. Γιάννης Σγουρός που χαιρέτησε τους εκπροσώπους των Σωματείων, ζήτησε ενότητα και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το νέο Δ.Σ. θα οδηγήσει και πάλι την άρση βαρών στο δρόμο των επιτυχιών. «Εύχομαι θερμά συγχαρητήρια και καλό κουράγιο στον Πύρρο Δήμα. Χρειάζεται να πλέον δουλειά και όχι λόγια για να βαδίσει το άθλημα στο δρόμο των επιτυχιών», τόνισε ο Γιάννης Σγουρός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Νίκος Σκιαδάς κατέλαβε τη θέση του γενικού γραμματέα, ενώ στο προηγούμενο συμβούλιο (με πρόεδρο τον Δεπούντη) ο κ. Σκιαδάς ήταν ένα απλό μέλος.

Πηγή : sport.gr

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.