«ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ»

Εργαστήρια & δώρα για όλες τις οικογένειες. Σας καλωσορίζουμε σ’ ένα νέο τρόπο  ζωής χαρίζοντας  χαμόγελο κέφι και αγαπημένα δώρα.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΓΩ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ

Φτιάξαμε μια χαρούμενη γειτονιά με Εργαστήρια  για το περιβάλλον. Aφήγηση παραμυθιού από τη Ζωή Νικητάκη, παράσταση από την ομάδα Μαρμελάδα, ζωντανή μουσική, διανομή πολλών ΔΩΡΩΝ  για μικρούς & μεγάλους 20 & 21 Νοεμβρίου πεζόδρομος Δράκου (Μετρό Συγγρού-Φιξ) 11.00-14.00 από την «Παιδί & Οικογένεια» Δείτε αναλυτικά εδώ.

Η «ΠΑΙΔΙ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – KID & FAMILY» εκτός της στήριξης στο ευρύ κοινό των οικογενειών, ανέλαβε την καθημερινή φροντίδα 130 οικογενειών στην Αθήνα.

ΠΑΙΔΙ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – KID & FAMILY

Κοινωνία Σημαίνει Ενωμένοι Ενεργοί πολίτες σε όλες τις ηλικίες.

OTAN TO EΓΩ … ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ!παιδί

Ένα μήνυμα που θέλουμε να καλλιεργήσουμε με επικέντρωση στο παιδί & την τρίτη ηλικία.

OUR HUMAN MANIFESTO

Ήταν ένα μικρό κύμα, που μονολογούσε πολύ λυπημένο:  «Πόσο δυστυχισμένο είμαι… τα άλλα κύματα είναι τόσο μεγάλα και δυνατά  και εγώ είμαι τόσο μικρό και ασήμαντο. Γιατί η ζωή είναι τόσο άδικη;»

Ένα μεγάλο κύμα που βρισκόταν εκεί κοντά, το άκουσε και αποφάσισε να του  απαντήσει: «Το λες αυτό διότι δεν καταλαβαίνεις την πραγματική σου φύση.  Νομίζεις ότι είσαι ένα κύμα και νομίζεις ότι είσαι μικρό και ασήμαντο, ενώ  στην πραγματικότητα δεν είσαι τίποτα από τα δύο». Ξαφνιασμένο το μικρό κύμα απαντά: «Πώς; Δεν είμαι κύμα;!  Μα δεν βλέπεις τον κυματισμό μου; Δεν βλέπεις τα απόνερά μου;  Αν και μικρό, είμαι κύμα! Τι εννοείς, δεν είμαι κύμα;» Ήρεμο το μεγάλο κύμα αποκρίνεται:

«Αυτό που καλείς «κύμα» δεν είναι τίποτε άλλο από μια προσωρινή μορφής σου. Στην πραγματικότητα, δεν είσαι παρά  νερό! Όταν κατανοήσεις την βάση της φύσης σου, θα απαλλαγείς από την  μιζέρια σου και θα δεις ότι εγώ είμαι εσύ, εσύ είσαι εγώ, και οι δύο είμαστε  κομμάτι του ίδιου Όλου»…. «Κι όταν δεν πεθαίνει ο ένας για τον άλλον είμαστε ήδη νεκροί»

helectra

Share

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s