Δεν μας εκπλήσσει πλέον τίποτα που εφευρίσκουν οι Ιάπωνες. Εθισμένοι με την τεχνολογία αλλά και με διάφορες “παράξενες” μόδες, οι κάτοικοι της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, αγαπούν την υπερβολή και τα άκρα. Η τελευταία εξωφρενική ανακάλυψη ενός εργαστηρίου στη χώρα είναι μια συσκευή που θα επιτρέπει στους χρήστες του διαδικτύου να ανταλλάσσουν “καυτά” φιλιά…μέσω του υπολογιστή τους!

Η συσκευή περιλαμβάνει ένα πλαστικό “καλαμάκι”, το οποίο θα χρησιμοποιούν οι ερωτευμένοι για να μπορούν να φιληθούν ακόμα και αν βρίσκονται μίλια μακριά ο ένας από τον άλλον.

Οι υπεύθυνοι του εργαστηρίου Κατζιμότο στο Τόκιο, δήλωσαν ότι αυτή η συσκευή ίσως να είναι μόνο η αρχή και στο μέλλον να μπορούν οι άνθρωποι να έρχονται σε σεξουαλική επαφή μέσω ίντερνετ!

Ο στόχος της συσκευής αυτής, είναι να βοηθήσει τα ζευγάρια που ζουν σε διαφορετικές πόλεις ή ακόμα και χώρες, να έρχονται πιο κοντά.
[cosmo.gr]

helectra

Share

Σχόλια
  1. Ο/Η Erevios Meletiros λέει:

    Καλό!!!!!Αφού θα είμαστε αναγκαστικά σκορπισμένοι ανά τον κόσμο προκειμένου ν αέχουμε δουλειά!!!!!!!!Είναι κι αυτός ένας τρόπος να κάνουμε έρωτα γιατί στο τέλος δεν θα κάνουμε καθόλου!!!!Ένα με απασχολεί:Θα καταγράφει και επιδώσεις????

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s